Warhammer Quest

Fra MisfireWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Warhammer Quest er et vel noget, man kan kalde for et variabelt brætspil, som foregår i Fantasy universet. Det minder en del om det danskoversatte Hero Quest fra MB spil (med hjælp fra GW). Man kan være op til fire spillere. Hver spiller har en figur som kan være enten Barbaren, Elveren, Dværgen eller Troldmanden. De har naturligvis hver deres styrker og svagheder.

Man får nu en mission om at skulle gå ind i en hemmelige hule eller lignende, hvor man skal finde hjertet af hulen. Spillepladen er opbygget med små pap-plader, så man har rum og gange, der kan sættes sammen. Disse gange og rum sættes sammen mere eller mindre tilfældigt undervejs i spillet, så man har en hel lille labyrint. I labyrinten er der naturligvis monstre som vil gøre hvad de kan for at stoppe én, og så gælder det om for spillerne at samarbejde om at slippe helskinnet igennem.

Man kan spille spillet som enkelt missioner, eller man kan sætte dem sammen i en kampagne, og opbygge et rollespil omkring det, så ens figurer udvikler sig og bliver bedre med tiden - samtidig med at de finder specielle skatte på missionerne.