Gorkamorka

Fra MisfireWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Gorkamorka er et spil om orker og deres interne kampe i 40k universet. Nogle orker er strandet på en fremmed ørken planet, og som orker er bedst (eller værst) var de ikke længe om at udvikle våben og køretøjer - designet til krig, vel og mærket. Orkerne har delt sig op i grupper, og ude i ørknen har de deres fort, hvor hver gruppe holder til. Grupperne kæmper indbyrdes om territorier og deres penge - teef - som de kan bruge til at købe nyt udstyr for i Gorkamorka byen.

Spillet er for to spillere, og hver spiller kontrollerer en gruppe orker, som også har nogle køretøjer som skal transportere dem og deres våben kamp mod andre orker. Våbnene er som oftest mest for at blære sig, for orkernes sigte er ikke det bedste i universet, men så kan man jo altid prøve at slå på hinanden med køller og økser. Og mens alle slås omkring dem sørger førerne af bilerne for at blive hvor de er, for chaufførpladsen er den mest eftertragtede - og enhver ork med respekt for sig selv ved jo at "Red ones goes faster!!"

Selve spillet er et skirmish spil, med måske 10-30 figurer pr. spiller, og foregår på en spilleplade med terræn - sandbunker, fort, sten, vrag og hvad man ellers kan finde i ørknen. Hver spiller har normalt en opgave han skal fuldføre i et spil. Spillene kan også sættes sammen i en kampagne, hvor man så har mulighed for at udvikle sine figurer så de blive bedre. Så kan man også tjene flere teef, så man kan købe hurtigere biler, mere larmende våben og i det hele taget være sejere end alle de andre...