Bloodbowl

Fra MisfireWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Bloodbowl er af mange blevet kåret som det sjoveste GW spil. Det foregår i Fantasy verdnen, og er en særdeles rå og voldelig udgave af amerikansk fodbold. Spillet spilles af to personer, men det sjoveste er at samle en gruppe og spille en liga, så ens hold har mulighed for at udvikle sig efterhånden.

En kamp foregår ved at man sammensætter et hold, ud fra den race man har valgt. Forskellige spillere på holdet har forskellige funktioner, styrker og svagheder. F.eks. en catcher bruges normalt til at gribe bolden og løbe i mål med den, mens en blitzer bruges til at slå modstanderens spillere i jorden. De forskellige hold har forskellige taktikker, så mens f.eks. dværgene forsøger at slå modstanderne ned, så der ikke er nogen der står i vejen for dem når de vil score, forsøger elverne at holde mere afstand og spille et mere elegant spil med afleveringer.

Selve spillet foregår på en spilleplade opdelt i felter, som udgør banen. Her har hver spiller tur på skift, og så gælder det ellers om at vinde kampen, ved at score flest mål. Desuden skal man naturligvis også forsøge at holde ens spillere på banen, og fri for skader, og sørge for at modstanderen ikke kan gøre dette. Forskellige "dirty tricks" kan også hjælpe, selvom man naturligvis altid skal håbe på at dommeren enten ikke ser det, eller ikke tør gribe ind...