Battlefleet Gothic

Fra MisfireWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Battlefleet Gothic foregår i 40k universet, og handler om rumskibskampe. Imperiet har store flåder af enorme rumskibe, med voldsomme våben der kan udrydde hele kontinenter, og som til stadighed kæmper for at beskytte Imperiets territorier og planeter mod alle som kunne tænke sig at genere dem. Der er flere forskellige racer med hver deres typer skibe, der slås på hver deres måde.

Selve spillet foregår på en spilleplade med terræn som f.eks. planeter, asteroider, gasskyer og det der er værre. Spillet er for to spillere, og hver spiller sammensætter en flåde med forskellige typer af skibe. Normalt er de opdelt i Battleships, Cruisers og Escorts, som har hver deres rolle. Problemet med de store skibe er normalt, at de er så store at man ikke ligefrem kan vende dem på en femøre, så det skal overvejes i god tid, hvor man vil manøvrere hen.

Spillet kan også nemt spilles i en kampagne, så man kan danne en sammenhæng - og gerne en historie - udfra kampene. Desuden kan man kombinere et spil med et 40k slag, således at man f.eks. i Battlefleet Gothic kæmper et slag for at invadere en planet/forsøger at forhindre dette, og derefter fortsætter kampen på planeten, med de tropper som nåede igennem forsvaret.