Vampire Counts

Fra MisfireWiki
Version fra 9. jul 2014, 22:38 af VonPanne (diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

For flere tusind år siden flygtede vampyrerne fra sydens ørken, og nu gemmer de sig i de øvrige samfund. De lægger planer for at kunne overtage hele den kendte verden, og indhylde den i et evigt, mørkt og dødt landskab. De er herrer over døden og søger at udbrede den til alle. Men der er også stridigheder mellem vampyrerne indbyrdes.

Vampire Counts hæren er en anelse speciel i forhold til andre hære. Rent bortset fra at det er et fåtal af dine tropper der rent faktisk er i live, så er hæren meget mere afhængig af deres general end alle andre. Det er ham der styrer showet og holder hæren stående. Hvis han dør ryger det magiske bånd til hans tropper og de falder sammen som pindebrænde. Derfor er han den mest udsatte person i hele hæren, og der skal tænkes over hvordan man psser på ham.

Hæren bygger også meget på idéen med de endeløse rækker af langsomme, ustoppelige horder af udøde der går frem mod fjenden. Hele hæren causer fear, er immun overfor psykologi og kan ikke brydes i nærkamp. Dette er en stor fordel, men også noget der bliver betalt for i point - specielt fordi både skeletter og zombier er ret dårlige i nærkamp. Hæren er i bund og grund ret stabil, og kan på den måde være en udmærket hær for nye, selvom man kan risikere at det går helt galt, når først det går galt.