Space Marines

Fra MisfireWiki
Version fra 9. jul 2014, 22:31 af VonPanne (diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

Den populæreste hær i 40K er menneskehedens tapre forsvarere, de frygtløse Space Marines. Hæren består af genetisk forbedrede superkrigere med de bedste våben og udstyr, som Imperiet kan fremskaffe. For almindelige mennesker står disse supersoldater som uovervindelige helte og utrættelige bekyttere af menneskeheden.

Der er ikke mange Space Marines, så hæren vil altid være lille, men hver mand er en frygtløs og dygtig kriger, der kæmper for Kejseren til det sidste. Støttet af tanks og kamprobotter er Space Marines en god all-round hær, der ikke har andre svagheder end deres lille antal.

Chapters

Indenfor Space Marines findes der specialiserede grupper, der har lidt andre kampmetoder og en anderledes baggrundshistorie. De mest kendte af disse er:

Dark Angels

Under krigen mod Horus, gik en del Dark Angels over til Chaos. De resterende loyale Dark Angels forsøger nu konstant at genoprette deres tabte ære ved at fange og henrette "de faldne engle". Dark Angels har mulighed for at stille en hurtig hær kun af "Ravenwing" motorcykler, eller en super-elitehær kun af "Deathwing" terminators.

Black Templars

Kejserens mest religiøse forkæmpere. Disse Space Marines er så fanatiske, at de altid kæmper til døden, selv når en taktisk retræte ville være en fordel. Dette gør dem mere nærkampsorienterede end almindelige Space Marines.