Skaven

Fra MisfireWiki
Version fra 9. jul 2014, 22:37 af VonPanne (diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

Skavens er en sygdom, der er kommet for at blive. Rottefolket kan komme frem overalt via deres underjordiske gange, og de samme gange gør dem umulige at udrydde. Nok har de mange gange været reduceret til en brøkdel af deres tidligere styrke, men det er umuligt at gennemsøge alle de mange snørklede, mørke, kolde, våde og labyrintiske gange, der konstant truer med at styrte sammen over én, for Skavens, da de formerer sig som rotter (hvorfor mon), er de fuldtallige igen i løbet af 20 år.

Med en sådan formeringevne er det ikke underligt at de magtsyge Skavens slet ikke har respekt for liv. Skavens liv er blot et redskab, til at få mere magt selv, og dør der en masse undersåtter, så kommer der sikkert hurtigt nogle nye. Skavens selv er godt nok nogle krystere og ikke specielt gode til at slås, men de er hurtige og de er mange og der sker ikke noget ved at de dør, sålænge du selv overlever. Oven i det kan ingen føle sig sikre når Skavens først vil erobre et område - snigmordere kan nå selv de bedst forsvarede steder, og selv en af Imperiets bedste kejsere har mistet livet til en strubesnitter. Sygdomme, som Skavens selv udvikler kan udrydde alt og alle, og har engang udryddet 90% af Imperiets befolkning (før den spredte sig til Skavens egne rækker og nær udryddede dem, men hvad betyder det?).

Ingen kan derfor føle sig sikre overfor Skavens: en by, der er under angreb kan se frem til først at blive ramt af sygdom, hvorefter de vigtigste ledere bliver snigmyrdet, og endelig bliver alle brønde forgiftet. Når byen så er reduceret til en parodi på sit tidligere "jeg", er ved at finde en løsning på problemerne stormer tusindvis af Skavens ud fra kloakker og kældre og indtager byen indefra. Plyndrer den og sætter ild til den inden de forsvinder med de overlevende, som resten af deres korte liv kommer til at arbejde som slaver i endeløse tunneler uden nogensinde igen at se solen.

At spille Skavens kræver en vis ligegyldighed med ens egne figurer, for ikke nok med at de bliver skudt, stukket ihjel og løbet ned bagfra, de har også travlt med at dræbe hinanden ved diverse uheld. Det er derfor ikke unormalt at Skavens mister flere figurer end deres modstandere, selv når Skavens vinder, hvis de da ikke lige spiller mod gobliner. Men du har også så mange modeller at det ikke er noget problem.