Lizardmen

Fra MisfireWiki
Version fra 9. jul 2014, 22:36 af VonPanne (diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

Der er dem der mener at Lizardmen var de første der var i verden. De mægtige magikere Slaan, hjalp The Old Ones med deres almægtige planer, og siden de forsvandt er Slaan’erne forsat med at følge de planer de har fået. De er hverken onde eller gode, men gør dog blot alt hvad de kan for at følge planerne. F.eks. var det Slaan’erne som ændrede planetens bane rundt om solen, så planeten var mere beboelig. Uvist for dem var dog at nogle folkeslag blev hårdt ramt af denne ændring, men det er irrelevant for dem set i forhold til de almægtige planer.

Øglefolket er aztekisk og forsøger som oftest at leve i fred, men de får jævnligt besøg af gravrøvere som gerne vil hjælpe dem af med nogle af øglernes skatte i deres tempelruiner. Andre tider tager øglerne selv i krig, da Slaan’erne måske skal bruge en skriftplade som er forsvundet.

Lizardmen hæren er opbygget omkring sarusser som er deres krigere og skinks som normalt er arbejderne. De tager dog også med i krig som hjælpere. Der findes også store øgle som kroxigors og stegadons som er mere dinosaur lignende. Slaan’erne tager til tider også med i krig, hvor deres overlegne magiske kræfter støtter hæren.