Eldar

Fra MisfireWiki
Version fra 9. jul 2014, 22:28 af VonPanne (diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

Denne ældgamle race herskede over galaksen længe før menneskenes Imperium opstod. En frygtelig katastrofe tvang dem til at søge tilflugt på gigantiske rumskibe, kaldet Craftworlds. Forskellige Craftworlds kæmper på forskellige måder, men fælles for dem alle er, at de har en overlegen teknologi i forhold til Imperiet, og deres tropper er meget specialiserede. Svævende tanks, kamprobotter, og mange forskellige specialtropper gør Eldar til en varieret hær, der kan satse på enten nærkamp eller skydning. De er hurtige og hårdtslående men ikke særligt holdbare, så Eldar kræver for alvor en effektiv strategi for at vinde.

Craftworld

Det er muligt at spille med en Eldar-hær fra en bestemt Craftworld, som har specielle styrker og svagheder. De forskellige Craftworlds er:

Biel-Tan

Denne Craftworld har set meget krig, så næsten alle dens beboere træner i krigsførsel. Derfor har man mulighed for at inkludere mange flere elite-tropper end i en normal Eldar-hær, hvilket giver en lille men meget hurtig og hårdtslående hær.

Iyanden

Et voldsomt angreb fra Tyranids har udslettet to tredjedele af Iyandens befolkning, så der er meget få soldater tilbage. Derfor består Iyanden-hære mest af robotkrigere, med en afdød Eldars sjæl indeni. Disse avancerede robotter er frygtløse og utroligt sejlivede, så en hær fra Iyanden kan være meget svær at stoppe.

Saim-Hann

De fleste Eldar betragter Saim-Hanns beboere som babariske. Det skyldes at Saim-Hann har et friere samfund end andre Craftworlds. Saim-Hanns hære består af uafhængige klaner, som flyver i kamp på lynhurtige Jet-bikes. Dette giver en utroligt hurtig hær, som rammer fjenden uden varsel og undslipper før, han kan slå igen.

Alaitoc

Mange Eldar fra Alaitoc har en stærk trang til at søge væk fra hjemmet. Disse "Rangers" rejser rundt alene og udforsker galaksen, hvilket langtfra er ufarligt. Når deres Craftworld trues af krig, vender de fleste Rangers hjem og hjælper med kampen. Dette gør Alaitocs hære til perfekte guerilla-tropper, og de næsten usynlige Rangers kan sabotere enhver modstanders planer, så han bliver et nemt offer for deres snigskytterifler.

Ulthwé

Denne Craftworld ligger tæt på "The Eye of Terror", og måske er det derfor, der er et usædvanligt højt antal magikere på Ulthwé. Disse magikere hjælper Ulthwés veltrænede tropper med at forudsige fjendens bevægelser og bruger deres uhyggelige kræfter til at besejre selv de stærkeste modstandere.

Ulthwé Strike Force

Dette er navnet på de af Ulthwés styrker, der står for at holde Chaos tilbage. Det er en ulige kamp, så en Strike Force har adgang til de bedste Eldar-tropper. Disse bruger avanceret teleportations-teknologi til at ramme fjenden, hvor han mindst venter det, så en Strike Force er en uforudsigelig modstander.