Forskel mellem versioner af "Dwarfs"

Fra MisfireWiki
Skift til: Navigation, Søgning
(Oprettet)
 
(Ingen forskel)

Nuværende version fra 9. jul 2014, 22:35

Alle kender vel efterhånden den klassiske dværg. Ikke så høj, men kraftigt bygget, med stort skæg, en stor økse og et skulende blik. Dværgene bor i store haller under bjergene hvor de graver efter guld, ædelstene og metaller. De er dygtige til metalarbejde, og har ofte flot udsmykket udstyr. Dværgene er også meget ærekære, går meget op i deres fortid, og gør hvad de kan for at passe på deres forfædres minder. Desuden kan man helt sikker på at en dværg vil mene at alting var bedre i gamle dage.

På samme måde har de utroligt svært ved at lade uret mod deres folk gå i glemmebogen, og de har en stor bog ved navn Book of Grudes, hvori de skriver alle uretfærdigheder mod deres folk. Dværgene hader specielt orker og gobliner, fordi de har været årsag til at dværgene har mistet mange af deres byer igennem de sidste flere tusind år. Elverne er en anden race de har svært ved at stole på, efter den store krig mellem de to, som Dark Elves egentlig var skyld i brød ud.

I kamp er dværgene langsomme, men solide. Den første del er vist uden tvivl deres største hæmsko, og gør dels at dværgene sjældent er offensive, og dels at man som dværgespiller ikke har alt for store muligheder for vælge hvor slaget skal stå. Dværgene har dog mange fordele. De er rigtig solide, og deres krigerenheder kan hver især holde stort set alt tilbage. Derudover har de nogle udmærkede skytter, og nogle gode kampmaskiner. Den klassiske dværgetaktik går ud på at holde fjenden væk fra kampmaskinerne, så de stille og roligt kan udrydde fjenden. På grund af at hæren er så stabil, er den nem at gå til som ny spiller

Dværgene har også deres magiske runer, der kan bruges til at gøre stort set alt bedre, så man kan godt risikere at møde en dværgehelt med en kæmpe magisk økse, og en ekstra god rustning - og sådan én kan give stort set alle kamp til stregen.

Eksterne links

Bugmans Brewery (engelsk)