Astra Militarum

Fra MisfireWiki
Version fra 9. jul 2014, 22:30 af VonPanne (diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

Langt de fleste af Imperiets krige udkæmpes af den kejserlige hær Astra Militarum (også kendt som Imperial Guard). Millioner af "Guardsmen" giver deres liv som infanterister i kamp mod Kejserens mange fjender, men der er altid flere hvor de kom fra. Imperial Guard-hæren består af talløse soldater bakket op af de mest destruktive tanks i spillet. Deres masive ildkraft kan smadre al modstand, men til gengæld er de dårlige til at manøvrere og meget svage i nærkamp.

Catachan Jungle Fighters

Imperial Guard-soldater fra Catachan er specialtrænede i junglekrig. De har ikke adgang til tanks, men specialiserer sig til gengæld i at lægge baghold for fjenderne eller lokke dem ind i minefelter. De er også meget bedre til nærkamp end almindelige Imperial Guard-soldater.

Cadian Shocktroops

Cadia er planeten, der beskytter Imperiet mod invasioner fra "The Eye of Terror". Cadian Shocktroops er en alternativ Imperial Guard-hær, som består af ekstremt veltrænede og disciplinerede tropper, der sjældent rammer forbi og sjældent stikker af. De har også adgang til magtfulde magikere, som hjælper dem i kampen mod Chaos.